CHOKLAD-BANANGLASS

Såg ett recept på en blogg som jag tänkte att jag skulle testa av choklad-banan-jordnötsglass.
Jag hade inget jordnötssmör hemma så använde mandelsmör istället!
 
 
För 5 portioner
2 äggvitor
2 msk jordnötssmör/mandelsmör/...
1/2 tsk vaniljpulver
2 msk stevia strö
2 tsk kakao
2 mosade bananer
 
Vispade äggen och sockret till hårt skum
Mosa bananerna och blanda sedan i nötsmöret, vaniljpulvret och kakaon
Vänd försiktigt ihop de två smetarna utan att vispa bort all luft
Häll ner i portionsskålar och in i frysen i ca 2 timmar!
 
Jättegott och bra om man är mjölkallergiker som jag är och samtidigt är det nyttigt och bra! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback